1 jaar gratis: wie van deze vier finalisten gaat naar huis met de hoofdprijs?

Meike uit Brussel, Robin uit Sint-Amandsberg, Rose uit Mechelen of Bjorn uit Kessel-Lo

Donderdag 1 april - Het slot van het huidige seizoen van 1 jaar gratis is in zicht. Met gemiddeld bijna 950.00 kijkers (Live+7, 4+) werd het quizprogramma de voorbije maanden druk bekeken. Van de zestien enthousiaste kandidaten bij het begin blijft komende donderdag één winnaar over. Heftruckchauffeur Marianne uit Lokeren was vorig jaar de gelukkige, ook haar opvolger mag naar huis met het nettojaarloon van de meest verdienende deelnemer. Aan de finale van de legendarische quiz starten vier deelnemers: de 47-jarige Meike uit Brussel, de 25-jarige Robin uit Sint-Amandsberg, de 35-jarige Rose uit Mechelen en de 41-jarige Bjorn uit Kessel-Lo.

Doorheen de laatste aflevering vallen de kandidaten opnieuw een voor een af, tot er in de superfinale nog twee het tegen elkaar opnemen. Wie haalt de eindoverwinning binnen? En met welke prijs gaat de winnaar of winnares naar huis? Dat ontdekken we komende donderdag 8 april in de finale van 1 jaar gratis, met Thomas Vanderveken als spelleider.

Lees hieronder alles over de vier resterende kandidaten. Interesse in een interview? Mail naar simon.vanglabeke@vrt.be.

Finale 1 jaar gratis: op donderdag 8 april om 20.40 uur op Eén en via VRT NU.

Meike - 47 jaar - uit Brussel (Brussels Hoofdstedelijk Gewest)

Meike is een Nederlandse met Koreaanse roots, die al 27 jaar in Brussel woont en werkt. Ze is ook een globetrotter die al heel wat van de wereld heeft gezien. Meike is communicatiemedewerker van het sectorfonds van de bouw en ook nog sportinstructrice body combat en spinning. Een bezige bij!

Robin - 25 jaar - uit Sint-Amandsberg (Oost-Vlaanderen)

Robin noemt zichzelf graag de 'Beyoncé van Lochristi', maar sinds zijn verhuis naar Sint-Amandsberg bekt dat wat minder. Als project consultant wordt hij uitgestuurd om bedrijven bij te staan en hij houdt ontzettend van de variatie in zijn job.

Rose - 35 jaar - uit Mechelen (Antwerpen)

Rose is Nederlandstalig opgegroeid in Franstalig België. Ze woonde enkele jaren met haar Amerikaanse vriend in Ghana waar haar roots liggen en noemt nu Mechelen haar thuisbasis van waaruit ze de wereld verkent. Rose was de eerste zwangere kandidate van 1 jaar gratis, in januari is ze bevallen van haar derde kindje. Ze werkt als accountmanager voor Booking.com.

Bjorn - 41 jaar - uit Kessel-Lo (Vlaams-Brabant)

Bjorn is een Limburger die in Leuven is blijven plakken na zijn studies. Bij een groot farmabedrijf zorgt hij ervoor dat alle ethische regels worden gevolgd als compliance manager. Thuis bouwde hij samen met z’n vrouw een warm nest voor hun drie kindjes, waarvan ze er twee hebben geadopteerd.

Leer de finalisten beter kennen aan de hand van deze korte introductievideo's op VRT NU.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VRT 1

VRT 1 is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. VRT 1 wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. VRT 1 voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Neem contact op met