Amai zeg wauw! Gloednieuwe laatavondshow met Otto-Jan Ham

Amai zeg wauw! Gloednieuwe laatavondshow met Otto-Jan Ham

Dinsdag 22 augustus 2023 - Amai zeg wauw! Vanaf 4 september is dit de gloednieuwe, muzikale laatavondshow met Otto-Jan Ham als gastheer. In deze verrassende en (ont)spannende show ontvangt hij elke avond bekende en minder bekende gasten uit alle hoeken van de entertainmentwereld en daarbuiten. Elke uitzending staat één gast centraal. Otto-Jan en zijn begeleidende band maken elke avond een show voor, en op maat van, die centrale gast. Gaande van Coely, Average Rob, Jeroen Meus, Janne Desmet, Pommelien Thijs tot Matteo Simoni.

Elke gast wordt voor de uitzending bezocht door Lara Chedraoui, lid van de band van de show. Aan de hand van een vragenlijst gaat zij dieper in op de wensen en interesses van de centrale gast. Van de versnaperingen die vooraf moeten klaarstaan in hun loge tot het soort mensen die de gast graag in het publiek wil. Het programma wordt volledig afhankelijk van dit intakegesprek ingevuld op maat van de gast. Hij of zij bepaalt dus bewust (en soms ook onbewust) hoe de avond er gaat uitzien.

De band

Otto-Jan presenteert het programma niet enkel, bij gelegenheid speelt hij ook gitaar in de band. Omgekeerd zorgen de bandleden niet enkel voor muziek, maar staan ze Otto-Jan bij in verschillende aspecten en gesprekken van de show. De band bestaat uit: 

  • Zang en piano: Lara Chedraoui (Intergalactic Lovers) 
  • Zang en viool: Nele Paelinck (De Nieuwe Snaar, The Bonnie Blues) 
  • Zang en piano: Senne Guns (‘Koken met Classics’ op Radio 1, Admiral Freebee) 
  • Gitaar: Thomas Vanelslander (Gorki) 
  • Bassgitaar: Nils Tytgat (Team William, Cloudy-Oh)  
  • Drums: Robin Wille (DIRK., Compact Disk Dummies) 

De gasten

In de eerste twee weken zijn deze bekende Vlamingen te gast bij Otto-Jan:

  • Week 1: Average Rob (4/9), Joris Hessels (5/9), Steven Van Herreweghe (6/9), Sien Eggers & Frank Focketyn (7/9);
  • Week 2: Rudi Vranckx (11/9), Peter Van de Veire (12/9), Gloria Monserez (13/9) en Bockie De Repper (14/9).

Later komen onder anderen nog Matteo Simoni, Jacotte Brokken, Danira Boukhriss Terkessidis, Selah Sue, Mathias Vergels, Pommelien Thijs, Jeroen Meus, Coely, Robin Keyaert, Jo Vally, Veronique De Kock, Janne Desmet, Willie Wartaal en Siska Schoeters langs.

Amai zeg wauw!: vanaf 4 september van maandag tot en met donderdag rond 21.30 uur op VRT 1 en VRT MAX. 

Amai zeg wauw! is een programma van Woestijnvis voor VRT 1.

Story image

 

 

Over VRT 1

VRT 1 is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. VRT 1 wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. VRT 1 voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT 1
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos