Amai zeg wauw! Indrukwekkende gastenlijst bij Otto-Jan Ham

Woensdag 27 maart 2024 - Vanaf 15 april is Otto-Jan Ham er weer op VRT 1 met zijn muzikale laatavondshow Amai zeg wauw! In deze verrassende en (ont)spannende show ontvangt hij elke avond bekende en minder bekende gasten uit alle hoeken van de entertainmentwereld en daarbuiten. Elke uitzending staat één gast centraal. Otto-Jan en zijn begeleidende band maken elke avond een show voor, en op maat van, die centrale gast. Dit seizoen ontvangt Otto-Jan heel uiteenlopende gasten: onder anderen Fien Germijns, Tijs Vanneste, Merol, Adrian Sack, Goedele Wachters, Loena Hendrickx en Francisco Schuster.

Elke gast wordt voor de uitzending bezocht door Lara Chedraoui, lid van de band van de show. Aan de hand van een vragenlijst gaat zij dieper in op de wensen en interesses van de centrale gast. Van de versnaperingen die vooraf moeten klaarstaan in hun loge tot het soort mensen die de gast graag in het publiek wil. Het programma wordt volledig afhankelijk van dit intakegesprek ingevuld op maat van de gast. Hij of zij bepaalt dus bewust (en soms ook onbewust) hoe de avond er gaat uitzien.

De band

Otto-Jan presenteert het programma niet enkel, bij gelegenheid speelt hij ook gitaar in de band. Omgekeerd zorgen de bandleden niet enkel voor muziek, maar staan ze Otto-Jan bij in verschillende aspecten en gesprekken van de show. De band bestaat uit: 

  • Zang en piano: Lara Chedraoui (Intergalactic Lovers) 
  • Zang en viool: Nele Paelinck (De Nieuwe Snaar, The Bonnie Blues) 
  • Zang en piano: Senne Guns (‘Koken met Classics’ op Radio 1, Admiral Freebee) 
  • Gitaar: Thomas Vanelslander (Gorki) 
  • Bassgitaar: Nils Tytgat (Team William, Cloudy-Oh) ​ 
  • Drums: Robin Wille (DIRK., Compact Disk Dummies) 

De gasten

Deze gasten komen langs in de eerste week: Fien Germijns (15/4), Peter Van Den Begin (16/4), Julie Vanloo (17/4) en Tijs Vanneste (18/4).

Later dit seizoen ontvangt Otto-Jan Ham onder anderen Merol, Charlotte De Bruyne, Bashir Abdi, Aster Nzeyimana, Pascale Platel, Goedele Wachters, Adrian Sack, Erik Van Looy, Oshin Derieuw, Jade Mintjens, Reginald Moreels, Laura Tesoro, Lennert en Janus Coorevits van Compact Disk Dummies, Bart Cannaerts, Loena Hendrickx, Jaouad Alloul, Francisco Schuster en Tine Embrechts.

Amai zeg wauw!: vanaf 15 april van maandag tot en met donderdag rond 21.30 uur op VRT 1 en VRT MAX. 

Amai zeg wauw! is een programma van Woestijnvis voor VRT 1.


Wie Amai zeg wauw! graag live meemaakt, kan zich via VRT MAX nog inschrijven om de opnames vanop de eerste rij te beleven in het publiek.

Robin De Veen

Communicatieverantwoordelijke VRT 1

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VRT 1

VRT 1 is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. VRT 1 wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. VRT 1 voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Neem contact op met