Een ontploffing! Een varkenskop! Paniek!

Wat is er allemaal aan de hand in Thuis, en wanneer is de seizoensfinale nu?

Donderdag 23 mei - Het zijn wederom turbulente tijden in Vlaanderens favoriete dagelijkse fictiereeks Thuis. Begin deze week belandde madame Marianne (Leah Thys) nog in het ziekenhuis na een ontploffing. In de aflevering van vanavond werd diezelfde Marianne opgeschrikt door een varkenskop op haar eigen oprit. Daarnaast is er ook bij de familie Bomans miserie met Lowie (Mathias Vergels) die probeert af te kicken. Heel wat aan de hand dus... Zou het kunnen dat de seizoensfinale eraan komt?

Dreigingen bij de familie De Decker

De rust lijkt voorlopig nog niet teruggekeerd aan het adres De Decker. Eerder zagen we al hoe een granaat werd afgevuurd op het familiehuis. Gelukkig raakte hierbij niemand gewond. Enkel onze geliefde madame Marianne moest even naar het ziekenhuis ter controle. Toch lijkt dit nog niet het einde van de dreigementen.

In de aflevering van vanavond werd diezelfde Marianne opgeschrikt door een varkenskop op de oprit. Helaas valt er uit de camerabeelden niets op te maken. Zouden de bedreigingen aan Robin (Frits De Ruyter) gericht zijn, nu hij niet langer als loopjongen voor drugsdealer Gregory (Andres Doise) wilt werken? Of is er iets anders aan de hand?

De miserie van Lowie

Ook bij de familie Bomans heel wat miserie met Lowie (Mathias Vergels) die probeert af te kicken. Gelukkig heeft hij nonkel Frank (Pol Goossens) aan zijn zij die er alles aan doet om Lowie van het vieze goedje af te krijgen. Zal dit lukken of moet de jonge Bomans nog dieper vallen voor hij het licht aan het einde van de tunnel ziet?

Datum seizoensfinale eindelijk bekend… Én er is meer!

Zou het kunnen dat de seizoensfinale van Thuis stillaan nadert? Jazeker, en hij valt vroeg dit jaar door koning voetbal. Donderdag 13 juni is het zover, en er is meer: van 27 mei tot en met 12 juni kan je Thuis elke dag al vanaf middernacht in preview bekijken op VRT MAX.

Foto's en stillsFragment beschikbaar op VRT Open Media vanaf 23/5/24 21.00 uur

Ira Stevaert

Communicatieverantwoordelijke Thuis

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VRT 1

VRT 1 is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. VRT 1 wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. VRT 1 voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Neem contact op met