Skip to Content
Junior op zoek naar de liefde: ontdek de dames die samen met Junior starten aan het avontuur

Junior op zoek naar de liefde: ontdek de dames die samen met Junior starten aan het avontuur

Dinsdag 26 april 2022 - In Junior op zoek naar de liefde volgen we de zoektocht van Junior Planckaert naar de liefde en naar zichzelf. Junior wordt daarbij bijgestaan door psychologe Sarah Van Pelt, die samen met hem op zoek gaat naar de juiste match - maar ook naar de (nog) betere versie van Junior in een relatie. Ook zus Stephanie en Juniors goede vriend Bram volgen samen met Sarah het hele traject. Zij kennen Junior erg goed en staan hem bij met goede raad.

In de eerste aflevering was te zien hoe Stephanie, Bram en Sarah uit de vele inschrijvingen een twintigtal dames uitnodigden voor een eerste kennismaking met Junior, in de vorm van een speeddate met hem. Vanavond werd duidelijk met welke dames Junior een match voelde, en omgekeerd. Ontdek hieronder de acht dames die samen met Junior het avontuur verder aanvatten.

Junior op zoek naar de liefde: elke dinsdag om 20.40 uur op Eén.

Lisa - 28 jaar, tandartsassistente, uit Wilrijk (Antwerpen)

Lisa is 28 jaar en woont sinds kort in haar eigen appartement in Wilrijk. Ze studeerde musical, maar besloot nadien om in de voetsporen van haar moeder te treden. Lisa werkt nu als tandartsassistente bij een parodontoloog.

Lisa is een vlotte en expressieve vrouw die graag een stapje in de wereld zet met haar beste vriendinnen. Als er geen feestjes zijn, vult ze haar avond met Netflix. Als levensgenieter is ze altijd in voor een goed glas wijn en een restaurant bezoek.

Op vlak van de liefde heeft Lisa de ware nog niet gevonden. Lisa zoekt vooral iemand bij wie ze kan thuiskomen en haar verhaal aan kwijt kan. Ook gevoel voor humor staat hoog op haar lijstje.

Ati - 23 jaar, assistent-griffier, uit Liedekerke (Vlaams-Brabant)

Ati is in Thailand geboren, maar werd geadopteerd toen ze één jaar was en kwam zo naar België. Ati heeft een goede band met haar ouders en kan over alles praten met hen. Ondertussen woont ze niet meer thuis maar doet ze aan co-housing met een vriendin.

Ati is erg gedreven en werkt als assistent-griffier op de rechtbank. Haar vrije tijd spendeert ze aan op café gaan met haar vrienden.

Ati kent de familie Planckaert niet en besloot zich in te schrijven omdat ze Junior wel "een knappe jongen" vond. Ze wil er volledig voor gaan om een band met hem op te bouwen. Ati houdt graag de controle en vindt vooral een open communicatie, zoals ze met haar ouders heeft, belangrijk in een relatie.

Dianta - 22 jaar, leerkracht uit Deinze (Oost-Vlaanderen)

Dianta woont in Vinkt – deelgemeente van Deinze – hetzelfde dorpje waar ook Junior opgroeide. Ze vindt het belangrijk dat ze verzorgd voor de dag komt.

Dianta is kapster van opleiding maar moest door een allergie al snel die droom opbergen. Nu studeert ze verder om leerkracht haartooi te worden. Diana is een actief iemand en heeft sportieve hobby’s zoals voetbal en zwemmen, en houdt van de natuur. Ze is langs haar vaders kant ook half Fries. Die Nederlandse kant eert ze: ze liet een tattoo zetten van de spreuk op het wapenschild van haar Nederlandse familie.

Junior is voor Dianta geen onbekende, al van toen ze klein was keek ze naar De Planckaerts. Ze vond Junior als kind al knap maar heeft de stap naar hem nooit durven zetten. Volgens Dianta hebben ze verschillende raakvlakken en denkt ze hetzelfde als Junior. Via het programma wil ze hem nu graag beter leren kennen.

Pauline - 23 jaar, HR-consultant, uit Celles (Namen)

Pauline werkt als HR-consultant. Ze woont in Celles, een dorpje net over de taalgrens in Henegouwen. Hierdoor is ze perfect tweetalig. Pauline houdt van winkelen met haar vriendinnen, mooie kleren en luxe. Daarnaast is ze ook heel sportief en gaat ze vaak op zoek naar adrenaline. Haar hobby paramotorvliegen is daar een mooi voorbeeld van.

Junior sprak Pauline altijd al aan. Ze kende hem al van bij het programma De Planckaerts. Vooral zijn rustige karakter en manier van leven kunnen haar bekoren. Pauline is immers op zoek naar iemand die even gepassioneerd in het leven staat als zij.

Chanan - 28 jaar, inclusieondersteuner, Heusden (Oost-Vlaanderen)

Chanan is een vrolijke, goedlachse vrouw van 28 jaar. Ze woont bij haar moeder in Heusden en werkt als inclusieondersteuner met kinderen met een verstandelijke beperking. Ze heeft dubbele roots: haar papa is Brits en haar mama Belgisch.

Chanan heeft een zoontje van zeven jaar, Zachary. Hij groeit op onder de vleugels van Chanan en haar moeder. Chanan is een echt familiemens, maar droomt er later van om een eigen huis te hebben met Zachary.

Sinds de geboorte van Zachary lag de focus van Chanan volledig op haar zoontje en op haar opleiding. Van zin in een relatie was er geen sprake meer. Die tijd als alleenstaande heeft ze dan ook goed benut door aan zichzelf te werken. Ondertussen voelt Chanan wel dat er terug ruimte is voor een man in haar leven.

Evelyne - 32 jaar, leerkracht, Dendermonde (Oost-Vlaanderen)

Evelyne woont samen met haar twee honden Cyril en Arthur in Dendermonde. Ze is leerkracht in het buitengewoon onderwijs en geeft al twaalf jaar les aan leerlingen met gedragsstoornissen.

Evelyne omschrijft zichzelf als "een jongedame met pit". Enkele jaren geleden kocht ze een eigen huis dat ze nu zelf aan het verbouwen is. Evelyne is niet alleen handig, maar ook muzikaal aangelegd. ​ Zo speelt ze piano en houdt van klassieke muziek. ​ Dit alles doet ze op een roze wolk, want wie Evelyne kent weet dat haar lievelingskleur roze is. ​ De kleur zie je dan ook heel frequent terugkomen in haar interieur en kledingstijl.

Evelyne is helemaal klaar voor een nieuwe liefde in haar leven. Ze ziet in Junior de ideale zielsverwant. Ze heeft naar eigen zeggen veel raakvlakken met Junior en gaat dit avontuur aan om samen met hem opnieuw de liefde te ontdekken.

Delphine - 27 jaar, assistent-productieplanner, Eeklo (Oost-Vlaanderen)

Delphine woont samen met haar broer in Eeklo, waar ze het ouderlijk huis delen. ​ Delphine is zelfstandig en weet van aanpakken. Thuis doet ze alles zelf: koken, de was, en ook de verbouwingen aan het huis. Delphine is een echt plattelandsmeisje. Ze houdt van de buitenlucht en heeft een grote passie voor dieren. Naast haar twee honden heeft ze een grote weide met een paard en een ezel. Samen met haar broer en papa deelt ze ook een grote voorliefde voor quads. Bijna elke week trekken ze er samen op uit en crossen ze door de weides in de buurt.

Delphine zoekt een partner die ze kan vertrouwen, iemand bij wie ze helemaal zichzelf kan zijn. Bij Junior ziet ze wel wat gelijkenissen. Zij is net zoals hij een buitenmens en een harde werker. Hij is dus zeker haar type.

Gwen - 23 jaar, schoonheidsspecialiste, Budingen (Limburg)

Gwen woont in het Limburgse Budingen en is een echte businesswoman. Twee jaar geleden startte ze haar eigen kledingwinkel en schoonheidssalon op. Ze is er dag en nacht mee bezig en wil haar zaak graag nog uitbreiden. Ontspannen doet ze het liefst bij haar vriendinnen. In het weekend kan je haar vaak terugvinden in een discotheek, want dansen is haar grote passie.

Gwen heeft nog nooit naar Chateau Planckaert gekeken. Ze zag de oproep voor Junior op zoek naar de liefde toevallig. Gwen kent Junior dus nog niet zo goed, maar wil hem graag beter leren kennen. Want net zoals Junior heeft zij zich nog nooit verliefd gevoeld. Of ze dat nu wel kan worden, wil ze graag ontdekken.

 

Over VRT 1

VRT 1 is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. VRT 1 wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. VRT 1 voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT 1
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos