Skip to Content
MIA’s-nieuws: presentatoren en line-up bekend

MIA’s-nieuws: presentatoren en line-up bekend

 

Op donderdag 7 februari worden voor de twaalfde keer de Music Industry Awards uitgereikt. Niet minder dan vier presentatoren zullen de avond in goede banen leiden. Peter Van de Veire presenteert de liveshow. Otto-Jan Ham is de gastheer van de Sector Awards. Vanop de rode loper ten slotte zullen Siska Schoeters en Brahim verslag uitbrengen.

Daarnaast hebben acht genomineerde artiesten en bands, waaronder Angèle, Niels Destadsbader, Regi en Hooverphonic hun optreden toegezegd. 

 

Peter Van de Veire kijkt er alvast naar uit om de show op Eén, live uitgezonden vanuit Paleis 12 in Brussel, te mogen presenteren:

"Enorm vereerd. Altijd weer. Als je zo’n wonderlijke show voor de vijfde keer mag presenteren, kan je alleen maar content zijn dat je voor Eén mag werken. Zo kan je Vlaanderen laten zien dat het hier nog altijd barst van het talent. Ik kijk ook zeer hard uit naar het steekspel tussen La Reine Angèle en Koning Niels Destadsbader. Een royale avond. Als ik de MIA's niet mocht presenteren, ik zou kijken."

De uitreiking van de Sector Awards wordt in goede banen geleid door Otto-Jan Ham. Tijdens de Sector Awards worden er prijzen uitgedeeld in vijf categorieën: ‘Artwork’, ‘Auteur/Componist’, ‘Live act’, ‘Muzikant’ en ‘Videoclip’. De Sector Lifetime Achievement Award, die daar ook wordt overhandigd, gaat dit jaar naar het platenlabel [PIAS].

Vanaf de rode loper doen dan weer Siska Schoeters en Brahim verslag. Naar jaarlijkse gewoonte zullen heel wat bekende gezichten hun opwachting maken. Het hele rode loper-gebeuren is te volgen op de Facebook-pagina van Eén.

Unieke optredens van Angèle, Niels Destadsbader, Regi, Hooverphonic en vele anderen

De line-up voor de liveshow van de MIA’s is rond. Acht genomineerde artiesten en bands zullen het beste van zichzelf geven op het podium:

  • Angèle
  • blackwave.
  • BLØF & Geike Arnaert
  • Hooverphonic
  • Niels Destadsbader
  • Regi
  • Tamino
  • The Scabs

En er is meer. Regi brengt maar liefst drie special guests mee: OT, Milo Meskens en Jake Reese. Angèle op haar beurt laat zich tijdens haar optreden vergezellen door broer Roméo Elvis.

Tickets voor de show zijn te koop via https://mias.tickoweb.be.

 

 

 

De awardshow MIA's: donderdagavond 7 februari om 20.35 uur live op Eén.

De MIA's is een initiatief van de VRT en Kunstenpunt.

Over VRT 1

VRT 1 is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. VRT 1 wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. VRT 1 voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT 1
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos