Skip to Content
Nieuw seizoen Zie mij graag

Nieuw seizoen Zie mij graag

Vanaf 7 januari is het weer genieten met een nieuw seizoen van de fictiereeks Zie mij graag. Anna, Nicole, Sas, Gunter en Ben botsen op heel wat relationele problemen. Anna (Alejandra Theus) gaat na drie maanden bij haar twintig jaar oudere vriend Jean-Philippe (Warre Borgmans) inwonen. Hij is chirurg, weduwnaar, en heeft een zestienjarige dochter Eva (Annabet Ampofo). Anna wil de beste plusouder zijn, maar het nieuw samengesteld gezin neemt geen goede start. Vic (Mo Bakker) eist veel aandacht van Jean-Philippe en Lou (Kes Bakker) komt in zijn puberjaren.

Er duikt ook een nieuw gezicht op in de reeks: Elly (Mieke De Groote) trekt in bij haar dochter Nicole (Tine Embrechts). Moeder en dochter hebben echter een haat-liefdverhouding. Is het dan wel een goed idee om constant in elkaars buurt te zijn?

Voor Anna’s ex Ben (Stan van Samang) en Sien (Sanne Samina Hanssen) zal alles veranderen: zij verwachten hun eerste kindje. De pasgeboren baby zet hun relatie al snel onder druk… En oerkoppel Sas (Ini Massez) en Gunter (Wouter Bruneel) blijft ook dit seizoen tegen de sleur vechten. 

Zie mij graag: vanaf 7 januari elke dinsdag om 20.40 uur op Eén.

Zie mij graag is een programma van Eyeworks Film & TV Drama voor Eén.

Korte inhouden

Aflevering 1

Anna gaat na 3 maanden bij haar 20 jaar oudere vriend Jean-Philippe inwonen. Het klikt niet tussen hem en Anna's vrienden. Sas en Nicole organiseren een feestje om de plooien glad te strijken. De moeder van Nicole vergiftigt per ongeluk de hond van haar dochter. Ze vreest dat ze Franske vermoord heeft wanneer hij bewusteloos op de grond ligt. Gunther is ervan overtuigd dat hij peter wordt van de baby van Ben en Sien. Zij hebben echter iemand anders op het oog.

Aflevering 2

Eva, de 16-jarige dochter van Jean-Philippe, is geschorst op internaat. Ze komt terug thuis wonen. Anna wil de perfecte plusouder zijn en de beste vrienden worden met Eva. Daarvoor is Anna bereid heel ver te gaan. Vic vraagt veel aandacht van Jean-Philippe en wil dat hij elke dag met hem speelt. Jean-Philippe heeft daar niet altijd zin in. Lente heeft gefilmd dat Elly Franske probeerde te dumpen in een vuilnisbak. Ze chanteert Elly, anders laat ze Nicole het filmpje zien. De anders zo zelfzekere Sien krijgt schrik om te bevallen.

Aflevering 3

Anna wil meer weten over de overleden vrouw van Jean-Philippe, hij praat nooit over haar. Samen met Sas en Nicole snuffelt ze door oude spullen van Malika. Ze besluiten de geest van Malika op te roepen om meer te weten te komen. Ben is als verrassing voor Sien de oude babywagen van zijn kinderen aan het herstellen. Hij vergeet hierdoor de afspraak om de geboortelijst te leggen. Ben stuurt Gunther naar de kinderwinkel en geeft hem de opdracht toe te zien dat Sien geen babywagen op de lijst zet.

De rest van de korte inhouden worden via de programmakolommen verspreid.

 

Over VRT 1

VRT 1 is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. VRT 1 wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. VRT 1 voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT 1
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos