Skip to Content
Nieuwe afleveringen Château Planckaert: grote veranderingen op komst in de familie

Nieuwe afleveringen Château Planckaert: grote veranderingen op komst in de familie

Dinsdag 18 oktober 2022 - Vanaf zondag 30 oktober is de geliefde familie Planckaert terug op Eén. De familie neemt de kijkers in nieuwe afleveringen van Château Planckaert opnieuw mee naar Frankrijk, want ze heeft grootse plannen voor de toekomst. De sluiting van de Ardense chambres d’hôtes betekent het einde van een belangrijk hoofdstuk, maar is meteen de spannende start van de horeca-activiteiten in Frankrijk: de eerste Planckaert-glamping wordt geboren.

Ondertussen zijn de werken aan het kasteel goed opgeschoten. En is er ook belangrijk nieuws op persoonlijk vlak in de familie. Junior heeft afgelopen voorjaar de liefde gevonden bij Pauline. Zij wordt helemaal ondergedompeld in het familiegebeuren. Eddy focust zich op zijn gezondheid na een verrassende medische check-up. En uiteraard is het leven van de familie ingrijpend veranderd het afgelopen jaar: het verlies van mémé Clara zorgt ervoor dat hun leven nooit meer hetzelfde zal zijn. Het intieme afscheid was liefdevol, maar het gemis is groot.

Château Planckaert: vanaf 30 oktober elke zondag om 20.00 uur op Eén en via VRT MAX.

Château Planckaert is een programma van Vincent TV voor Eén.

Korte inhouden

30 oktober - De nieuwe toren van het kasteel wordt plechtig ingehuldigd

Eddy krijgt alarmerend nieuws bij een medische check-up. Zijn gezondheid wordt nu een topprioriteit. De afgelopen maanden zijn de werken aan het kasteel goed opgeschoten. Francesco en Christopher blijven vlijtig leitjes leggen en proberen zo snel mogelijk het dak dicht te krijgen.

Junior heeft de liefde gevonden bij Pauline, die op bezoek komt in Frankrijk en meteen de handen uit de mouwen steekt. En de familie heeft een feestelijke gebeurtenis voor de boeg: de inhuldiging van de kasteeltoren.

6 november - De familie Planckaert verliest hun beminde mémé Clara

Het leven van de familie Planckaert verandert ingrijpend. Mémé Clara kampt met ernstige gezondheidsproblemen. Christa verzorgt haar moeder als de beste, maar de gezondheidstoestand van mémé Clara is onomkeerbaar. Het intieme afscheid is liefdevol, maar haar overlijden valt bij iedereen enorm zwaar. 

13 november - Grote veranderingen op komst bij Château Planckaert

Na bijna twintig jaar sluit de familie Planckaert hun Ardense chambre d’hôtes. Dit betekent het einde van een belangrijk hoofdstuk, maar is meteen de spannende start van de horeca-activiteiten in Frankrijk. De eerste plannen voor de Planckaert-glamping worden gesmeed. Daarnaast heeft Eddy een verrassing van formaat voor de familie: hij kocht zonder medeweten van de anderen een nieuw ‘projectje’ in Frankrijk…

De volgende korte inhouden worden via de programmakolommen verspreid.

Noot aan de redactie: door de uitzendingen van het WK voetbal wordt het seizoen van Château Planckaert na de 4e aflevering even onderbroken. Na het WK zijn de resterende afleveringen te zien.

Château Planckaert: vanaf 30 oktober elke zondag om 20.00 uur op Eén en via VRT MAX.

Over VRT 1

VRT 1 is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. VRT 1 wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. VRT 1 voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT 1
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos