Skip to Content
Nog diverser pluimage in vijfde seizoen Loslopend wild, met 9 nieuwe namen als Joke Emmers, Jennifer Heylen en Erhan Demirci

Nog diverser pluimage in vijfde seizoen Loslopend wild, met 9 nieuwe namen als Joke Emmers, Jennifer Heylen en Erhan Demirci

Dinsdag 17 augustus 2021 - Dit najaar is Loslopend wild terug met een gloednieuw seizoen, waarin opnieuw een Vlaamse cast vol grote namen klaar staat om zich van zijn meest humoristische kant te tonen. De generaties van de personages zijn, sinds Loslopend wild bijna tien jaar geleden startte, mee gegroeid met de kijkers. De kersverse ouders van toen zitten nu opgezadeld met humeurige tieners, en de vijftigers zijn intussen bompa en bomma geworden.

Loslopend wild-waarden als Alejandra Theus, Ben Segers, Ini Massez en Lucas Van den Eynde worden vervoegd door nieuwe toppers Joke Emmers, Jennifer Heylen, Rania Gaalul, Alix Konadu, George Adindu, Sofie Uwala Bulckes en komiek Erhan Demirci. Daarnaast kunnen de kijkers rekenen op jong geweld Eva Binon, Bünjamin Yuruk, Sachli Gomalizad, Vincent van Sande, Robbert Vervloet en Thomas Van Caneghem.

En dat is nog niet alles, want uiteraard zijn ook Inge Paulussen, Steve Geerts, Maarten Bosmans, Jeroen Van Dyck en Camilia Blereau erbij. Katelijne Verbeke en nieuwkomer Els Olaerts vertolken vol overgave Bomma Glitter en Bomma Cherry, en Reinhilde Decleir krijgt er naast Dirk Van Dijck een bompa bij: Jaak Van Assche.

De hectiek van deze complexe tijden

De vrouwen en mannen van allerlei generaties uit Loslopend wild proberen - net als ieder van ons - nog steeds de hectiek van het dagelijkse leven te overleven, en daar loopt het al wel eens fout. Want de wereld wordt steeds complexer en diverser in al zijn facetten, en voor iedereen dus nog uitdagender. We lijden nog meer aan fileleed en gps-irritatie dan ooit, en om aan je tinderdate ontsnappen verzin je maar beter een goede smoes. Het vijfde seizoen van Loslopend wild gaat de nieuwe problemen van alledag aan, met deze nog diversere cast vol nieuw en gevestigd talent.

Naast de nieuwe sketches die inspelen op deze moderne tijden, keren ook gesmaakte en herkenbare sketches als 'Wit wijntje' en 'Allez Monique' terug. Afsluiten doet elke aflevering met een meezinger waarbij kijkers een blik achter de schermen krijgen met bloopers van tijdens de opnames.

Noot aan de redactie: Het nieuwe seizoen van Loslopend wild werd opgenomen in de COVID-19 periode. De opnames verliepen steeds volgens de op dat moment geldende veiligheidsmaatregelen. De sketches werden zo geschreven zodat ze met een kleine cast, beperkte crew en kleine groep figuranten gedraaid konden worden.

Loslopend wild: vanaf 31 augustus elke dinsdag om 21.25 uur op Eén.

Loslopend wild: concept en regie Charlotte Vanhecke - tweede regisseur Jevon Lambrechts - scenario Anke Brouwers, Nele Meirhaeghe, Els Vermuyten en Elisabeth Lucie Baeten - productie Riet de Prins.

Robin De Veen Communicatieverantwoordelijke VRT 1
Over VRT 1

VRT 1 is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. VRT 1 wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. VRT 1 voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT 1
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos