Skip to Content
Hotel Romantiek opent de deuren op Eén met Sven de Leijer en Gloria Monserez

Hotel Romantiek opent de deuren op Eén met Sven de Leijer en Gloria Monserez

Inschrijven kan vanaf nu op één.be

Woensdag 5 januari 2022 - Zonet kondigden Sven de Leijer en Gloria Monserez in Vrede op aarde aan dat Hotel Romantiek dit jaar zijn deuren opent op Eén. 65-plussers op zoek naar een goed lief kunnen zich vanaf nu inschrijven op één.be.

Sven en Gloria nemen dit voorjaar een groep vrijgezellen op leeftijd mee naar Hotel Romantiek voor een onvergetelijke week. Een week waarin passie vanonder het stof wordt gehaald, vergeten vlinders mogen ontwaken en de hartstocht overheerst.

Geïnteresseerde vrijgezelle 65-plussers die op zoek zijn naar avontuur en de liefde kunnen zich voor vrijdag 11 maart 2022 inschrijven op één.be. Want het is nooit te laat voor de liefde van je leven.

Lotte Vermeir, netmanager Eén: "De liefde vinden is voor iedereen een uitdaging, zeker in deze coronatijden. Maar voor ouderen is het nog moeilijker geworden. Hoe ontmoet je nieuwe mensen op een zekere leeftijd - zeker nu zij extra voorzichtig moesten zijn met contacten? Dat maakt Hotel Romantiek relevanter dan ooit. Ik kijk ernaar uit om te zien hoe Sven en Gloria de groep begeleiden in dit avontuur. Sven heeft al veel ervaring op Eén en wordt perfect aangevuld door nieuw talent Gloria. Zij heeft zich de afgelopen jaren op verschillende vlakken bewezen en ik ben dan ook heel blij dat we met haar deze volgende stap op Eén kunnen zetten."
Sven De Leijer: “Gloria en ik vinden dit geweldig nieuws om te delen: Hotel Romantiek keert volgend jaar terug, op Eén. Voor dit warme datingprogramma zijn Gloria en ik alleen nog op zoek naar kandidaten. Wie kan zich inschrijven? Singels van 65 of ouder die op zoek zijn naar een lief en die dit voorjaar met ons op vakantie willen gaan. Gloria en ik hebben er alvast enorm veel zin in. Dit gaat tof worden.”
Sven De Leijer en Gloria Monserez (c) VRT
Sven De Leijer en Gloria Monserez (c) VRT

Hotel Romantiek: in 2022 te zien op Eén.

Hotel Romantiek is een programma van Woestijnvis voor Eén.

Robin De Veen Communicatieverantwoordelijke VRT 1
Over VRT 1

VRT 1 is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. VRT 1 wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. VRT 1 voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT 1
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos