Thuis-fans op puntje van hun stoel voor seizoensfinaleweek: “corrupte” politieagent is undercover

Een hele week aftellen naar de finale

Vrijdag 17 juni 2022 - Opluchting voor de kijkers van Thuis: de populairste politieagent van het land Tim (Jeroen Lenaerts) is dan toch niet corrupt! Even leek het alsof de hoofdinspecteur onder de duim gehouden werd door drugsgigant Chris (Danny Timmermans). Tim gaf politiecontroles door aan de crimineel, hield zijn beste vriend en collega Dieter (Raf Jansen) van de zaak en nam valse verklaringen af. Niets was minder waar want in de aflevering van vrijdagavond kwam uit dat Tim al die tijd al als undercoveragent infiltreerde in de business van Chris. Hij is op zoek naar bewijsmateriaal waardoor ze hem kunnen klissen.

Tim Undercover: kruip in het hoofd van Tim en leef met hem mee

Niet enkel de spannende verhaallijn is om van te smullen, de kijkers krijgen er nog een extra videoreeks bovenop. Elke avond na de aflevering (en uitzonderlijk ook op zaterdag en zondag) zal er op de socials van Thuis (https://www.instagram.com/thuistv/ en https://www.facebook.com/thuisopeen) en op VRT NU een aflevering te vinden zijn van Tim Undercover. In dit online videodagboek doet Tim uit de doeken wat hij tijdens zijn undercoveroperatie gevoeld heeft. Een rechtstreeks inzicht in het hoofd van de politieagent met een dubbelleven.

Spannende dubbelaflevering van vrijdag 24 juni

Thuis zet met Tim Undercover de laatste rechte lijn naar de seizoensfinale pittig in. Op vrijdag 24 juni gaat Vlaanderens populairste dagelijkse fictiereeks naar zijn hoogtepunt met een spannende en verrassende dubbelaflevering. Met een loopwedstrijd voor Zihame (Sofia Zaifri) en het lentefeest van Hannah, de dochter van Tim, zijn er genoeg gelegenheden om de boel figuurlijk of misschien wel letterlijk te doen ontploffen. Grote kans dat Chris deze twee vrolijke gebeurtenissen niet zomaar geruisloos gaat laten passeren. Ook de breuk tussen Frank en Simonne krijgt gegarandeerd nog een staartje, want Simonne is opnieuw in het land. Veel drama, liefde en spanning dus. 24 juni wordt eentje om met stip in de agenda te zetten.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VRT 1

VRT 1 is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. VRT 1 wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. VRT 1 voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Neem contact op met