Skip to Content
Oproep: Kamal Kharmach en Kristel Verbeke zoeken Vlamingen die financiële tips kunnen gebruiken

Oproep: Kamal Kharmach en Kristel Verbeke zoeken Vlamingen die financiële tips kunnen gebruiken

Woensdag 19 oktober 2022 - Kamal Kharmach en Kristel Verbeke werken aan een nieuw programma voor Eén, en daarvoor zijn ze nog op zoek naar mensen die financiële tips nodig hebben. Door de prijsstijgingen en de energiecrisis hebben veel mensen het de laatste tijd financieel moeilijk. Ze moeten steeds vaker op het einde van de maand vaststellen dat hun bankrekening weer leeg is. Ze willen wel sparen voor dat ene doel, maar dat lukt hen echt niet. En ze hebben simpelweg geen tijd en energie meer over om uit te pluizen waar ze precies op kunnen besparen.

In een nieuw programma op Eén willen Kamal en Kristel helpen. Ze zoeken uit hoe de Vlaming op het einde van de maand geld kan overhouden en geven daarbij tips en inzichten hoe mensen zich beter kunnen wapenen in deze moeilijke tijden. En Kamal en Kristel gaan daarbij grondig te werk: samen met een team van experts bestuderen ze alle facturen en onderzoeken ze welke gewoontes veel geld kosten.

Schrijf je in

Kamal en Kristel lanceerden net een oproep voor inschrijvingen. Ze zoeken gezinnen met of zonder kinderen, maar ook singles, gepensioneerden of jonge koppels.

Wil je volgend jaar je zoon laten verder studeren maar is dat geld er nu niet? Of wil je graag wat minder gaan werken om voor je zieke mama te zorgen, maar kom je nu al nauwelijks toe met je loon? Schrijf je dan in op vrtmax.be/doe-mee en wie weet staan Kamal en Kristel binnenkort voor je deur.

Story image

Meer info over het programma wordt later gecommuniceerd. Kristel en Kamal zijn momenteel nog niet beschikbaar voor interviews.

Over VRT 1

VRT 1 is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. VRT 1 wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. VRT 1 voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
[email protected]

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT 1
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos