Skip to Content
Otto-Jan Ham zoekt studenten voor het nieuwe seizoen van Campus cup op Eén

Otto-Jan Ham zoekt studenten voor het nieuwe seizoen van Campus cup op Eén

Inschrijven via een.be/campuscup

Maandag 4 oktober 2021 - Het begin van het nieuwe academiejaar betekent eigenlijk maar één ding: Otto-Jan Ham zoekt weer studenten voor het nieuwe seizoen van Campus cup, nog steeds dé quiz voor studenten uit het hoger onderwijs. Vanaf vandaag kunnen gemengde teams van vier studenten zich inschrijven via de website van Eén.

Bij de start van het jaar staat de cup nog te blinken op de faculteit Rechten van UAntwerpen. Maar daar komt op het einde van dit academiejaar weer verandering in. De cup was de eerste twee seizoenen te bewonderen in Gent toen respectievelijk Rechten UGent en het Gentse Conservatorium met goud aan de haal gingen. Nu staat de trofee dus in de bibliotheek van de Antwerpse studenten Rechten, maar Otto-Jan Ham is nu al razend benieuwd welke opleiding er op het einde van het ​ academiejaar mee zal kunnen pronken…

Teams gezocht!

Na twee seizoenen op Canvas verhuisde de meest prestigieuze quiz voor studenten vorig jaar naar Eén, waar de quiz snel haar publiek vond. Ook voor het vierde seizoen op Eén zoekt Otto-Jan weer gemengde teams. Een team mag dus maximum uit twee mannen, vrouwen of X bestaan. De andere inschrijvingsvoorwaarden zijn onveranderd: een team bestaat uit studenten van een Vlaamse hogeschool of universiteit die dezelfde opleiding volgen. De maximumleeftijd 26 jaar.

Inschrijven kan dit academiejaar via een.be/campuscup. De deadline hiervoor is maandag 1 november om 23.59 uur.

Academiejaar 2021-2022

De Vlaamse universiteiten en hogescholen starten dit jaar in ‘code groen’. Dat wil zeggen dat aula’s en leslokalen weer mogen vollopen, en mondmaskers en anderhalve meter afstand verdwijnen stilaan uit het academische leven. Daardoor kan Otto-Jan zijn befaamde ingangsexamens weer ‘on campus’ organiseren. Alle ingeschreven teams worden in november voor een eerste test uitgenodigd in een van de vele aula’s in ons land. De exacte locaties worden later nog meegedeeld, maar wie de eerste ronde overleeft maakt een goede kans om door te stoten naar de aula van Otto-Jan in de tv-studio.

Robin De Veen Communicatieverantwoordelijke VRT 1
Over VRT 1

VRT 1 is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. VRT 1 wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. VRT 1 voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT 1
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos