Skip to Content
Pano: ‘Nooit meer lockdown?’

Pano: ‘Nooit meer lockdown?’

Pano meet de impact van het nieuwe coronavirus op de economie. De economische klap van  deze crisis leidt niet enkel tot omzetverlies, maar ook tot frustratie en persoonlijke drama’s. Er is harde kritiek op de overheid, van topondernemers tot kleine zelfstandigen.
​Veel bedrijven vechten voor hun toekomst, en proberen ze zich aan te passen aan de nieuwe realiteit. In Plopsaland hopen ze op een snelle, veilige start: “een boomstammetje tussenlaten, zodat je per ‘bubbel’ veilig gebruik kan maken van de attractie.” Plezier maken in een anderhalvemetersamenleving.
​Sommige bedrijven blijven gewoon draaien, bij andere zorgt de coronacrisis voor een meerverkoop, maar heel veel bedrijven dreigen ook kopje onder te gaan. Het lijkt een ‘survival of the fittest’ te worden.
​Wat brengt de toekomst? Hoe slagen we erin om de juiste balans te vinden tussen gezondheid en economie? Hoe pakken we een eventuele tweede lockdown aan?

Pano, ‘Nooit meer lockdown?’ woensdag 13 mei om 20.50u op Eén. Een reportage van Michael Van Droogenbroeck en Fabian Lefevere. Eindredactie: Pascal Seynhaeve en Sara Van Boxstael

 

Over VRT 1

VRT 1 is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. VRT 1 wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. VRT 1 voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
[email protected]

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT 1
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos