Skip to Content
Philippe Geubels vervoegt Sven de Leijer en Gloria Monserez voor Hotel Romantiek

Philippe Geubels vervoegt Sven de Leijer en Gloria Monserez voor Hotel Romantiek

Woensdag 16 maart 2022 - Zonet kondigde Eén aan dat niemand minder dan Philippe Geubels Sven de Leijer en Gloria Monserez zal vervoegen voor Hotel Romantiek. Dat is dit jaar nog te zien op Eén. Geïnteresseerde 65-plussers hebben nog even de kans om zich in te schrijven voor dit avontuur.

Lotte Vermeir, netmanager Eén: "Ik ben heel blij dat Philippe Geubels samen met Gloria en Sven Hotel Romantiek zal openen. Philippe kan als de beste humor en human interest combineren, is ontzettend grappig, en altijd even charmant. Met dit trio wordt Hotel Romantiek gegarandeerd een uniek avontuur en een ontspannend must see programma - iets om naar uit te kijken!"
Philippe Geubels: "Ik ben heel blij met Hotel Romantiek. Ik werk heel graag met oude mensen, dus ik denk dat de samenwerking met Sven vlot zal verlopen (lacht). En Gloria is echt fantastisch."

Sven, Gloria en Philippe nemen een groep vrijgezellen op leeftijd mee naar Hotel Romantiek voor een onvergetelijke week. Een week waarin passie vanonder het stof wordt gehaald, vergeten vlinders mogen ontwaken en de hartstocht overheerst.

Geïnteresseerde vrijgezelle 65-plussers die op zoek zijn naar avontuur en de liefde kunnen zich nog tot en met 31 maart 2022 inschrijven op één.be/doemee. Want het is nooit te laat voor de liefde van je leven.

Hotel Romantiek: in 2022 te zien op Eén.

Hotel Romantiek is een programma van Woestijnvis voor Eén.

Story image
Robin De Veen Communicatieverantwoordelijke VRT 1
Over VRT 1

VRT 1 is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. VRT 1 wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. VRT 1 voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
[email protected]

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT 1
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos