Spannend! Nog maar 4 afleveringen tot de seizoensfinale van Thuis…

Spannend! Nog maar 4 afleveringen tot de seizoensfinale van Thuis…

Wat kan je allemaal verwachten in de laatste week van het 29e seizoen?

Vrijdag 7 juni - Met een seizoensfinale die dit jaar vroeg valt, telt dit Thuis-seizoen na vanavond officieel nog maar 4 afleveringen, waarvan 1 dubbelaflevering. Wat kan je in die laatste week allemaal nog verwachten? Lees snel verder om het te ontdekken!

Story image

Het meesterplan van Abel

Voor de kijkers is het ondertussen meer dan duidelijk: Abel (Bas Van Weert) is niet te vertrouwen. In de aflevering van vanavond begon het dokter Judith (Katrien De Ruysscher) stillaan ook te dagen dat Abel wel eens vieze plannetjes zou kunnen hebben. Wou hij Therese (Dara Oguntubi) echt gewoon verzorgen of was er meer aan de hand? En wat is hij verder nog van plan met Britt (Apollonia Sterckx) nu ze bij hem ingetrokken is en hij dus vrij spel heeft?

Story image

Het proces van Marianne

Met de bedreigingen ten huize Bastiaens-De Decker, drugsdealer Gregory (Andres Doise) die ongrijpbaar lijkt, en Dries (Yemi Oduwale) die neergestoken werd door Robin (Frits De Ruyter) zou je bijna vergeten dat er ook nog een proces op til staat. Met Karin (Kadèr Gürbüz) tegen Tom (Wim Stevens) wordt het hard tegen hard in de rechtbank. Wie trekt er finaal aan het langste eind, en moet Marianne (Leah Thys) naar de gevangenis of niet?

Story image

De keuze van Lowie

Lowie (Mathias Vergels) lijkt met de hulp van nonkel Frank (Pol Goossens) terug op het rechte pad. Maar in zijn brokkenparcours van de afgelopen weken heeft hij wel heel wat slachtoffers gemaakt. Kan Viv (Lynn Van den Broeck) hem vergeven en vinden ze elkaar terug? En wat dan met Silke (Ivana Noa)?

Story image

Nog heel wat open vragen dus voor de Thuis-kijkers. Hopelijk krijgen ze een antwoord in de komende dagen!

Foto's en stills

Fragment beschikbaar op VRT Open Media vanaf 7 juni 2024 ​ 21.00 uur


Ira Stevaert Communicatieverantwoordelijke Thuis

 

 

 

Over VRT 1

VRT 1 is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. VRT 1 wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. VRT 1 voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT 1
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos