Twijfel je tussen verbouwen en verkopen? Schrijf je in voor nieuw programma 'Ons huis/nieuw huis'

Dinsdag 26 april 2022 - Eén werkt momenteel aan het gloednieuwe programma Ons huis/nieuw huis, en is daarvoor nog op zoek naar koppels die in een huis wonen dat niet meer aanvoelt als een échte thuis, maar er samen niet uitraken of ze willen verbouwen of verkopen.

In Ons huis/nieuw huis gaan een interieurarchitect en een makelaar de strijd met elkaar aan om een droomwoning voor de kandidaten te creeëren of te vinden. Samen bezoeken ze koppels die nog niet - of niet meer - in het huis van hun dromen wonen. De architect en zijn aannemersploeg verbouwen het huis, rekening houdend met de wensen van de eigenaars. De makelaar daarentegen gaat op zoek naar een nieuwe woonst. Worden de eigenaars opnieuw verliefd op hun (gerenoveerde) huis, of verhuizen ze vol enthousiasme naar een nieuw gevonden pand?

Wie helpt de koppels?

Interieurarchitect Ken Creemers neemt de leiding over de verbouwingen van het huis. Hij startte 12 jaar geleden zijn carrière onder de naam Cr33mers en volgt sindsdien projecten op in zowel België als Nederland. Hij woont zelf in het Limburgse Tongeren, samen met zijn vrouw en hun twee katten.

Vastgoedmakelaar Kristien Viaene gaat dan weer op zoek naar potentiële nieuwe woningen voor de kandidaten. In 2004 richtte Kristien haar eigen vastgoedkantoor op - sinds 2021 onder de vlag van Dewaele Vastgoed - dat uitgroeide tot een vaste waarde in Brussel, waar ze ook woont. Naast haar passie voor de stad en voor haar beroep is Kristien moeder van drie kinderen. 

Schrijf je in

De programmamakers van Ons huis/nieuw huis zijn nog op zoek naar koppels die in een huis wonen dat niet meer aanvoelt als een échte thuis. Is het te klein geworden na een gezinsuitbreiding, of juist te groot omdat de kinderen allemaal het nest uit zijn? Ga je voor een nieuwe professionele uitdaging waarvoor je huis een aanpassing nodig heeft? Kortom, voldoet jouw huis niet langer aan je huidige noden, maar raken jullie het niet eens of jullie willen verbouwen of verhuizen?

Inschrijven kan via VRT NU. Wie weet schieten experten Kristien en Ken dan gauw te hulp. De ene geeft jouw huis de noodzakelijke facelift, de andere zoekt voor jou een nieuwe droomwoning. Verhuis je naar een van de panden die de makelaar je heeft voorgesteld? Of blijf je wonen in jouw gerenoveerde huis? Aan jou de keuze.

Ons huis/nieuw huis is een programma van Tivoli.tv voor Eén.

Robin De Veen

Communicatieverantwoordelijke VRT 1

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VRT 1

VRT 1 is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. VRT 1 wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. VRT 1 voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Neem contact op met