Ware liefde of niet?

Heel wat nieuwe koppels in Thuis, maar krijgen ze allemaal een happy end?

Donderdag 2 mei - Er sneuvelden de afgelopen maanden verschillende koppels in Thuis: Bob (Christophe Haddad) en Tamara (Tine Priem) zetten een punt achter hun huwelijk, net zoals Adil (Nawfel Bardad-Daidj) en Christine (Daphne Paelinck). Ook Viv (Lynn Van den Broeck) en Lowie (Mathias Vergels) zijn niet langer happy together en eerder gingen ook Karin (Kadèr Gürbüz) en Tom (Wim Stevens), Femke (Vanya Wellens) en Vince (Gert Winckelmans) én Simonne (Marleen Merckx) en Frank (Pol Goossen) uit elkaar. Die twee laatste koppels vonden elkaar ondertussen terug. Meer nog: Frank en Simonne vormen nu een jolig throuple met Rosa (Annick Segal). Daarnaast zijn er ook alweer heel wat nieuwe relaties in de maak, maar krijgen die allemaal een happy end?

Toxische liefde

Abel (Bas Van Weert) en Britt (Apollonia Sterckx) vormen het eerste koppel waarbij je de bui voelt hangen. Mama Nancy (Ann Pira) was er initieel niet mee opgezet dat haar dochter als een blok gevallen is voor de knappe, en vooral veel oudere Abel. Ondertussen geeft Nancy hem het voordeel van de twijfel. Is het inderdaad een onschuldige verliefdheid of is Abel toch niet te vertrouwen? 

Ook bij Lowie ziet het er niet goed uit. Na het tragische verlies van zijn dochtertje Polly is hij de weg helemaal kwijt. Aan de ene kant heb je Viv die Lowie nog graag ziet en er wil zijn voor hem. Aan de andere kant heb je Silke (Ivana Noa Batchvarov) die haar zinnen ook op Lowie gezet heeft en hem probeert te verleiden met een giftige mix van seks en drugs. Beide dames worden door Lowie meegesleurd in een destructieve wervelwind. Als dat maar goed afloopt! ​ 

Of echte liefde?

Gelukkig is het niet al kommer en kwel in Thuis en lijken er een aantal standvastige relaties in de maak. Zo gaat het tussen Judith (Katrien De Ruysscher) en Tom nu al een tijdje goed. Daarnaast groeien Dries (Yemi Oduwale) en Tamara steeds dichter naar elkaar toe, en kwam het deze week zelfs tot een kus! Kunnen ze de stap maken van besties naar lovers? Als het van de fans afhangt: graag! 

Een ander verrassend, maar daarom niet minder sterk koppel is Christine en Peter (Geert Hunaerts). Christine klampte Peter aan als advocaat voor haar (v)echtscheiding met Adil en viel daarbij als een blok voor zijn kordate aanpak. Zal Peter de eerste man zijn die erin slaagt om crazy Christine in te tomen? Daar lijkt het alvast op! ​ 

Foto's en stillsFragment beschikbaar op VRT Open Media vanaf 2/5 21.00 uur

Ira Stevaert

Communicatieverantwoordelijke Thuis

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VRT 1

VRT 1 is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. VRT 1 wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. VRT 1 voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Neem contact op met