Skip to Content
Wat staat er dit najaar op het programma bij Eén?

Wat staat er dit najaar op het programma bij Eén?

Ontdek alle programma's van Eén

Entertainment

Donderen in Keulen

Gloednieuwe humoristische quiz met Sven de Leijer

Wat hebben een Turk, een Senegalees en een Chinees met elkaar gemeen? Het zou het begin van een mop kunnen zijn, maar het is ook het uitgangspunt van de gloednieuwe zondagavondquiz Donderen in Keulen. Met veel humor en een beetje show ontvangt Sven de Leijer elke week twee teams met bekende en - voorlopig - minder bekende Vlamingen. Zij moeten niet enkel bewijzen dat ze veel weten, maar ook tonen hoe goed zij mensen van over de hele wereld kunnen inschatten.

Sven heeft van negen erg uiteenlopende landen in de wereld – van Turkije en Colombia tot Senegal en de Verenigde Staten – telkens drie inwoners de kleren van het lijf gevraagd. Het is nu aan de quizzende Belgen om in dit mondiale kluwen hun eigen vooroordelen te ontmaskeren, en de stereotypen te bevestigen of ontkrachten.

Donderen in Keulen: vanaf 8 september elke zondag om 20.00 uur op Eén.

Kamp Waes

Wie kan de loodzware opleiding van de Special forces aan?

Tom Waes gooit in Kamp Waes dit najaar de deuren van de hypergetrainde eenheid van het Belgische leger, de Special forces, open voor gewone burgers. Vijftien Vlamingen krijgen de unieke kans om te proeven van een loodzware opleiding van de Special forces. Zowel fysiek als mentaal moeten de kandidaten tot het uiterste gaan. Ze worden op de meest uiteenlopende vaardigheden getest, zoals oriëntatie, gevechtstechnieken, observatietechnieken, zwemcapaciteiten en survival skills. De kandidaten die alle tests overleven en niet opgeven, weten voor eeuwig wat ze waard zijn.

Het wordt een onvergetelijk avontuur zoals ze nog nooit hebben meegemaakt, vol emotie, confrontatie, en uitdagingen, waarin de kandidaten zichzelf en elkaar verschillende keren tegenkomen. Tom volgt de avonturen van deze vijftien Vlamingen vanop de eerste rij. Hij wil weten wat er door hen heen gaat en waar de Special forces naar op zoek zijn.

Kamp Waes: later dit najaar op Eén.

Merci voor de muziek

Bart Peeters en Nora Gharib verrassen de Vlaming met muziek

Dit najaar keert de immer enthousiaste Bart Peeters terug met een gloednieuw entertainmentprogramma op Eén. Samen met nieuwkomer Nora Gharib trekt hij acht weken lang door Vlaanderen met Merci voor de muziek. Het duo verrast, troost, helpt en bedankt Vlamingen - en houdt hen af en toe eens voor de gek - met muziek.

De ene keer zorgen Bart en Nora zelf voor die muziek, maar geregeld schakelen ze daarvoor ook andere artiesten en muzikanten in, zoals Laura Tesoro, Clouseau, Niels Destadsbader, Natalia, Jef Neve, Nicole en Hugo, en de cast van #Likeme. Van een gezongen huwelijksaanzoek tot een verrassingsmusical in de supermarkt, er is één rode draad: merci voor de muziek.

Merci voor de muziek: vanaf 5 september elke donderdag om 20.40 uur op Eén.

Fictie

De twaalf

Langverwachte nieuwe fictiereeks met Maaike Cafmeyer

Dit najaar dompelt Eén zijn kijkers onder in de nieuwe, beklijvende fictiereeks De twaalf, rond een volksjury in een Belgisch assisenproces. Twaalf gewone burgers worden uit hun dagelijkse leven geplukt en opgeroepen als volksjury van een ophefmakende moordzaak. Ze hebben geen simpele taak: ze beslissen over de schuld of onschuld van de gerespecteerde schooldirectrice Frie  Palmers, die  wordt  beschuldigd  van  twee  moorden. Het proces blijkt niet alleen bepalend voor haar lot; ook het leven van de juryleden neemt een hele nieuwe wending aan. Wanneer de volksjury haar oordeel velt over de schuld van Frie, blijkt dat recht spreken niet voor iedereen dezelfde definitie heeft.

Het scenario voor De twaalf werd geschreven door Sanne Nuyens en Bert Van Dael (Beau séjour). De regie is in handen van Wouter Bouvijn. De twaalf kan rekenen op een cast met, naast Maaike Cafmeyer die schittert in de hoofdrol, grote namen zoals Josse De Pauw, Johan Heldenbergh, Mieke De Groote,  Titus De Voogdt,  en Lynn Van Royen. Maaike Neuville, Tom Vermeir, Charlotte De Bruyne, Zouzou Ben Chikha, Piet De Praitere, Peter Gorissen en Anne-Mieke Ruyten kruipen in de huid van de juryleden.

De twaalf: later dit najaar op Eén.

Grenslanders

De duistere geheimen van het mysterieuze Grensland

In de nieuwe reeks Grenslanders wordt een meisje van Afrikaanse origine zwaar getraumatiseerd aangetroffen in de polders van het Grensland  tussen  Vlaanderen  en  Nederland.  Tara (Jasmine Sendar),  een  rechercheur  uit  Rotterdam,  en  Bert (Koen De Bouw),  een psychiater uit Antwerpen, proberen te achterhalen wat er met haar is gebeurd. Al snel krijgen ze het gevoel dat het onschuldig ogende Grensland en de mensen die er wonen meer geheimen en tradities verbergen dan de toeristische brochures doen vermoeden. Zal de geschiedenis zich blijven herhalen of kunnen Bert en Tara het tij keren?

Grenslanders is een co-productie tussen Eén en de Nederlandse omroep Avrotros/NPO. Naast de Vlaamse topacteur Koen De Bouw en de Nederlandse actrice  Jasmine Sendar in de hoofdrollen, bestaat de rest van de cast ook uit Vlaamse en Nederlandse steracteurs als Wim Willaert, Herwig Ilegems, Adanna Unigwe, Sebastien Dewaele, Monic Hendrickx en Fedja Van Huêt. Ook het indrukwekkende decor - de grens tussen twee landen, maar ook die tussen land en zee - speelt een grote rol in de reeks en vormt de perfecte plek voor een duister mysterie. Het scenario van Grenslanders werd geschreven door Rik D'hiet en Erik de Bruyn; Erik de Bruyn en Hendrik Moonen verzorgden de regie.

Grenslanders: vanaf 8 september elke zondag om 21.00 uur op Eén.

Geub

Philippe Geubels schittert in nieuwe fictiereeks Geub

In de fictiereeks Geub gaat de vrouw van Philippe Geubels ervandoor met de dertig jaar oudere, charismatische Nederlander William Van Bronkhorst (Derek De Lint). Nadat Vlaanderens populairste komiek hierdoor in een depressie sukkelt, proberen zijn moeder Sonja (Vera Van Dooren), zijn vaste technicus Dikke Dirk (Flor Decleir) en zijn beste vriend Pannenkoek (Joris Hessels) hem terug op te vrolijken en zijn leven terug op de rails te krijgen. Bovendien raakt door al dat liefdesverdriet  ook zijn carrière in het slop, tot wanhoop van Philippes manager (Jonas Geirnaert).

Kan Philippe nog eens profiteren van het vrijgezellenleven tussen de huilbuien door? En komt het nog goed met zijn ex en zijn carrière? Het scenario van Geub komt van Jan Dircksens, Jan Reymen en Humo-cartoonist Jeroom Snelders; de regie is in handen van Mathias De Neve.

Geub: vanaf 3 september elke dinsdag om 21.30 uur op Eén.

Bevergem

Absurde fictie in West-Vlaanderen

Dit najaar brengt Eén de absurde en erg gesmaakte fictiereeks Bevergem, over een West-Vlaams dorp met ontspoorde inwoners, gedreven door misplaatste ambitie en ijdelheid. Op een dag neemt stand-upcomedian Freddy De Vadder zijn intrek in Bevergem. Waarom? Dat weet niemand. Maar het contrast tussen hem en de Bevergemnaars kan niet groter zijn.

De Bevergemnaars zijn gecharmeerd door de aanwezigheid van de excentrieke rock-’n-rollfiguur, maar al snel wordt duidelijk dat de dorpelingen zelf nog veel excentrieker zijn en Bevergem vol intriges zit. Bevergem kent een topcast met onder andere Bart Vanneste (alias Freddy De Vadder), Maaike Cafmeyer, Wim Willaert, Ann Tuts, Sebastien Dewaele, Zouzou Ben Chikha en Wannes Cappelle, en werd geregisseerd door Gilles Coulier. De druk bekeken Canvas-reeks werd bekroond met de Ha! van Humo en verschillende Vlaamse televisiesterren.

Bevergem: later dit najaar op Eén.

Buitenlandse fictie op vrijdag

Ook dit najaar is er buitenlandse fictie van hoog niveau te zien op Eén. Zo draait de nieuwe, Britse psychologische thrillerreeks Cheat rond een gevaarlijke relatie tussen een universiteitsprofessor en haar studente, die eindigt met fatale gevolgen. Fans van Poldark kunnen dan weer uitkijken naar het 5e en laatste seizoen van deze reeks. En in het 3e seizoen van kostuumdrama Victoria wordt de liefde tussen de koningin en haar prins zwaar op de proef gesteld. Kan hun huwelijk de druk van de hofschandalen en de crisissen in het koninkrijk aan?

Ook fans van detectivereeksen zitten op vrijdag goed bij Eén, met het 21ste seizoen van de populaire reeks Midsomer murders, het 3e seizoen van de crimireeks BBC Wallander, en het 5e seizoen van de spannende, Britse detectivereeks DCI Banks. Eén brengt daarnaast het eerste seizoen van de nieuwe politiereeks London kills. De reeks draait rond een elite-moordonderzoeksteam in Londen, met aan het hoofd de ervaren detective David Bradford. Zijn kunnen wordt echter in vraag gesteld na de onverwachte verdwijning van zijn vrouw.

Human interest en reportage

Durf te vragen

Gedurfde vragen met verrassend openhartige antwoorden

In het nieuwe Durf te vragen nodigt Siska Schoeters elke aflevering een groep mensen uit waar we stiekem heel veel vragen over hebben, maar die we niet zelf in hun gezicht durven stellen. “Koop je je kleren in de kinderwinkel?” vragen aan iemand met dwerggroei; “Heb je overwogen om ooit in therapie te gaan?” aan mensen die van BDSM houden; of “Dat celibaat, moet dat niet afgeschaft worden?” aan een priester: Siska verzamelde deze en vele andere interessante, grappige maar ook wel gedurfde vragen bij het grote publiek.

De antwoorden van de groep zijn altijd eerlijk en openhartig en leveren een verrassende, soms geestig, soms confronterende inkijk in hun leefwereld, dromen en angsten op. Als voorstander van het directe vragen duikt Siska zelf nog dieper in het verhaal van sommige getuigen. Ze gaat een dag met hen op pad en stelt op haar eigen directe manier extra vragen, om hen zo nog beter te kunnen begrijpen.

Durf te vragen: vanaf 3 september elke dinsdag om 20.40 uur op Eén.

Het huis

Openhartige gesprekken en onverwachte verhalen

Voor het vijfde seizoen van Het huis keert Eric Goens terug naar Vlaanderen, naar een plek aan de rand van het bos. Opnieuw nodigt hij er enkele verrassende, boeiende en interessante figuren uit die 24 uur in het huis verblijven,  afgesloten van hun gewone leefwereld. Geen afleidingen, alleen de confrontatie met hun eigen leven dat de revue passeert.

In de ongedwongenheid van het huis ontstaan er boeiende en onthullende gesprekken: tijdens het koken, in de intieme boomhut,  of aan de rand van het zwembad. En welke ‘mystery guest’ wacht hen op in het huis ? Dit jaar ontvangt Eric onder andere Lynn Wesenbeek, over het juk van Miss België. Met Willy Sommers heeft hij boeiende gesprekken over een lange carrière. Hoe houdt Theo Francken stand in de woelige politieke stormen? En ook wielrenner Wout Van Aert, Niels Destadsbader, Marc Herremans, Dina Tersago en James Cooke komen langs.

Het huis : later dit najaar op Eén.

Mij overkomt het niet

Hoe ga je verder als je ongewild een ongeluk veroorzaakte?

Wat als je van de ene dag op de andere als dader door het leven moet? Vorig jaar hield die vraag in Mij overkomt het niet wekelijks bijna 900.000 kijkers bezig. In dit nieuwe seizoen stelt Fatma Taspinar die vraag opnieuw aan vijf mensen die het is overkomen. Zij veroorzaakten ongewild een ongeluk en moeten verder met het besef dat zij (mede)verantwoordelijk zijn voor de dood van iemand anders. Fatma spreekt ook met familie, nabestaanden, rechters, procureurs en hulpverleners over schuld en schuldgevoel, en hoe je verder leeft na zo’n ingrijpende gebeurtenis.

Dit seizoen van Mij overkomt het niet brengt weer enkele sterke getuigenissen: een oma die haar kleinkind laat vallen, met fatale gevolgen; scoutsleiders die een lid missen na een dagje zwemmen; een wegenwerker die zijn collega raakt met een graafmachine. Fatma gaat ook op onderzoek en praat met experts. Wat is hydrocutie precies? Wat gebeurt er in ons hoofd wanneer we in paniek geraken? En wat als je betrokken raakt in een dodelijke aanrijding met iemand die niet verzekerd is?

Mij overkomt het niet: later dit najaar op Eén.

Het gezin

Zes gewone gezinnen met een bijzonder verhaal

Zes gezinnen geven in een nieuw seizoen van Het gezin een pure en ongefilterde inkijk in hun dagelijkse leven. De zes werden maandenlang gevolgd met vaste camera’s in hun woning en in hun auto. Nieuw dit seizoen is dat de gezinnen maanden na de opnames terugkijken naar hun eigen beelden, waardoor de kijker hen nog beter leren kennen. Soms is die terugblik een mooie herinnering, maar soms is het ook een harde confrontatie met henzelf.

Allemaal zijn het doodgewone mensen, maar met een bijzonder verhaal. Het gezin van Isabelle en Steven leeft toe naar de eerste deelname van hun zoon Baptiste aan de Special Olympics. Liesbet runt een huishouden met twee eigen kinderen en vier pleegkinderen. Maar ze heeft altijd plaats over: ook een thuisloze vluchteling is welkom. En Amina, een alleenstaande moeder uit Puurs, hoopt op een hereniging met haar zoon Redah, met wie ze al een tijdje nauwelijks nog contact heeft.

Het gezin: vanaf 4 september elke woensdag om 20.40 uur op Eén.

Animalitis

Dieter Coppens duikt in de fascinerende dierenwereld

Dieter Coppens keert dit najaar terug op Eén met nieuwe afleveringen van Animalitis. Hij dompelt zichzelf en de kijkers met grote verwondering onder in de dierenwereld. Dieter volgt Belgische dierenexperts in binnen- en buitenland en mag bijzondere gebeurtenissen bijwonen bij zowel doorsnee huisdieren als exotische wilde dieren: van een paard met een eierstoktumor, tot een orang-oetan opnieuw vrijlaten in de wildernis of een gewonde neushoorn helpen.

Maar Animalitis draait niet enkel om de dieren. Dieter zet ook unieke verhalen van getalenteerde dierendeskundigen in de kijker en legt zo de onverwoestbare liefde tussen mens en dier bloot. De experts nemen Dieter mee naar bijzondere plekken en tonen hem exotische dieren. Natuurlijk steekt hij zelf ook de handen uit de mouwen en waagt hij zich aan de praktijk.

Animalitis: later dit najaar op Eén.

Spoed 24/7

Een unieke blik op de spoedafdeling van UZ Leuven

De succesreeks Spoed 24/7 keert terug op Eén met een vierde seizoen. De formule is intussen gekend: 60 vaste camera’s registreren 6 weken lang, 24 uur op 24, 7 dagen op 7 de bedrijvigheid in de spoedgevallendienst van UZ Leuven, de grootste van het land. Kijkers duiken op een unieke manier opnieuw in het leven van de dokters en hun patiënten en leven in spanning met hen mee. Vanop de eerste rij maken ze mee wat er zich afspeelt in de behandelkamers, de shockrooms en de operatiezalen.

Van een gebroken been tot een zwaar verkeersongeval, van een ernstige allergische reactie tot een hartaanval; de spoedafdeling krijgt jong en oud over de vloer met elk hun eigen probleem en verhaal. Maar elke patiënt wordt op een van de moeilijkste en meest emotionele momenten in zijn leven geholpen door een team van bijzonder gedreven artsen en verpleegkundigen.

Spoed 24/7: vanaf 2 september elke maandag om 20.40 uur op Eén.

Circle of life

Lieve Blancquaert reist langs de grote thema’s van het leven

In Circle of life blikt fotografe Lieve Blancquaert terug op de televisiereeksen Birth day, Wedding day en Last days, waarvoor ze de afgelopen jaren de wereld rondreisde. Ze grasduint door alle materiaal en vertelt in vijf afleveringen hoe deze televisiereeksen haar persoonlijke kijk op het leven hebben beïnvloed.

Elke aflevering focust op een thema dat overal ter wereld, en in elke fase van ons leven, terugkomt: de liefde, het geloof, de kloof tussen arm en rijk, de relaties tussen mannen en vrouwen, en de vele tradities. Lieve staat onder andere stil bij haar passage in Zaatari, een van de grootste vluchtelingenkampen ter wereld, het bijzondere dodenfeest in Mexico, en de kloof tussen arm en rijk in Kenia en Koeweit.

Circle of life: vanaf 2 september elke maandag om 21.30 uur op Eén.

Appel d’urgence

De calltakers van 100/112 en 101 in Luik en Namen staan iedereen bij

Later dit najaar is er een nieuw seizoen van Appel d’urgence te zien. Daarin steekt Eén de taalgrens over, naar de Waalse collega’s van De noodcentrale. We kruipen mee in de hoofdtelefoon van de calltakers van de noodnummers 100/112 en 101 in Namen en Luik. In Luik herkennen kijkers de vertrouwde gezichten van het eerste uur, die worden vergezeld door nieuwe calltakers uit Namen.

Allen staan ze de bellers bij met raad, en helpen hen met veel geduld en passie verder. Een lichaam in het water, afpersing via sociale media, gestolen whisky of een hartstilstand: de calltakers van politie, brandweer en ambulance staan 24/7 paraat om iedereen snel en doeltreffend te helpen.

Appel d’urgence: later dit najaar op Eén.

Informatie

Pano

Diepgaande reportages en maatschappelijke onderwerpen

Dit najaar is Pano er opnieuw met zijn handelsmerk: diepgaande en beklijvende reportages. De succesvolle pijlers van het programma blijven onveranderd, maar het programma krijgt dit najaar een nieuwe look and feel. Pano wil het maatschappelijke en politieke debat blijven bepalen, wat in het voorjaar uitstekend is gelukt met onder meer reportages over de humanitaire visa, de strijd van prins Laurent, de opgang van de tienerpooiers en de doofpot rond seksueel misbruik bij de getuigen van Jehova.

Na drie seizoenen is Pano een bijzonder sterk merk geworden in Vlaanderen. Intussen werkt de hele Pano-ploeg aan nieuwe reportages, onder andere over de alomtegenwoordigheid van plastic. Recycleren we wel zo goed als in ons land algemeen wordt aangenomen? Het team probeert ook in het hoofd te kijken van mensen die een vluchtmisdrijf hebben gepleegd, en wil weten wie die ‘yoga-snuivers’ nu precies zijn. Zijn er ook mensen die hun illegaal druggebruik onder controle hebben?

Pano: vanaf 9 september elke woensdag om 21.25 uur op Eén.

Villa politica

Vanaf september staat Linda De Win weer paraat in een nieuw seizoen van Villa politica. Ze brengt de politieke actualiteit en voelt ministers en parlementsleden aan de tand in doortastende interviews.

Villa politica: vanaf 19 september elke woensdag en donderdag rond 14.45 uur op Eén.

De markt

De markt krijgt dit najaar een nieuwe presentatrice: Kerlijne Everaet neemt de fakkel over van Sven Pichal. Financiële experts Michaël Van Droogenbroeck en Steven Rombaut blijven op regelmatige basis bijdragen leveren. De markt blijft streven naar een boeiende mix van sociale en economische thema’s, met aandacht voor consumentenzaken en nieuwe technologieën.

De markt: vanaf 7 september elke zaterdag om 12.35 uur op Eén

De zevende dag

Het actualiteitsprogramma De zevende dag keert terug vanaf zondag 8 september met het presentatieduo Lisbeth Imbo en Lieven Verstraete. Wekelijks besteedt De zevende dag aandacht aan de actualiteit, politiek, cultuur, media en sport.

De zevende dag: vanaf 8 september elke zondag om 11.00 uur op Eén.

Dagelijks op post

Dagelijkse kost

Gloednieuwe keuken voor Jeroen Meus

Na een zonnige uitstap voor Dagelijkse zomerkost naar allerlei keukens in heel Vlaanderen, is Jeroen Meus vanaf 2 september weer op post in zijn vaste Leuvense stek. Met een belangrijk verschil: na een grondige opfrissing ziet zijn keuken er vanaf dit najaar helemaal anders uit. Vanachter zijn gloednieuwe fornuis zorgt Jeroen elke weekdag nog steeds voor heerlijke inspiratie. Ook nieuw vanaf september zijn de themaweken die af en toe opduiken. Zo is er een heuse Bruegelweek waarbij Jeroen een week lang creatieve kost serveert, geïnspireerd op de 16-eeuwse Vlaamse meester Pieter Bruegel. ‘Breugeliaans’ betekent niet voor niets ‘bourgondisch en levenslustig’. Net zoals Jeroen was de kunstenaar gefascineerd door eten, drinken en humor: de perfecte inspiratie voor een week vol Bruegeliaanse gerechten in Dagelijkse kost-stijl.

Dagelijkse kost: vanaf maandag 2 september elke weekdag om 18.15 uur op Eén.

Blokken

Ben Crabbé start 25ste seizoen in nieuw decor

Blokken viert feest, want op 5 september blaast het populaire quizprogramma met Ben Crabbé 25 kaarsen uit. Een kwarteeuw quizplezier dus. Dat viert Blokken met een nagelnieuw decor en een vernieuwd spelsysteem. Elke jaargang wordt voortaan een spannende competitie: in december nemen de sterkste kandidaten van die seizoenshelft het twee weken lang tegen elkaar op, net als in juni. De twee beste kandidaten van elke helft strijden nadien onderling in de seizoensfinale om de felbegeerde titel van seizoenskampioen.

Blokken: vanaf maandag 2 september om 18.30 uur elke weekdag op Eén.

Het journaal

Ankers Martine Tanghe, Wim De Vilder, Hanne Decoutere, Annelies Van Herck en Goedele Wachters houden houdt de kijkers in Het journaal dagelijks op de hoogte van alle gebeurtenissen in de wereld. Fatma Taspinar en Xavier Taveirne brengen het nieuws in Het journaal laat.

Het journaal en Het journaal laat: vanaf 2 september op Eén.

Iedereen beroemd

Vanaf 2 september is het weer tijd voor Iedereen beroemd. Het dagelijkse feelgood-programma brengt enkele populaire rubrieken terug en er is ook heel wat nieuws om naar uit te kijken. Zo kan iedereen in ‘Op kot’ weer de avonturen volgen van de Leuvense studenten. Dit academiejaar starten ze in een volledig nieuw kot en krijgen Laura, Stanske, Lilo, Jasper en Stephan het gezelschap van vier nieuwe medestudenten. Ook ‘Koekskes en boekskes’ met Siska Schoeters keert terug.

Nieuw dit najaar is ‘Dwars door Oceanië’. Iedereen beroemd-reporter Wouter fietste eerder al naar het Noorderlicht en dwars door Amerika, maar in dit nieuwe seizoen doorkruist hij een heel continent op de fiets: Oceanië. Hij deelt wekelijks zijn avonturen doorspekt van prachtige landschappen, verrassende ontmoetingen, ontberingen en ontdekkingen. En vanaf september combineert de bekendste klankman van Vlaanderen, Pascal Braeckman, zijn twee passies - motoren en mensen - in ‘Merci Pascal’. Elke week neemt hij in zijn zijspan een Vlaming met een mentale of fysieke beperking mee, die hij bewondert, om samen een fijne dag te beleven.

Iedereen beroemd: vanaf 2 september elke weekdag om 19.40 uur op Eén.

Thuis

25ste seizoen met nieuwe generiek en song

Op 2 september start het 25ste seizoen van de Vlaamse dagelijkse fictiereeks Thuis, met een gloednieuwe generiek en titelsong. Op het einde van vorig seizoen werd het huwelijk van Bob en Christine helemaal in de war gestuurd door de bevalling van Tamara en Olivia’s bezwaren tijdens de ceremonie. Het allerlaatste overtuigingsargument van Christine – “Ik ben zwanger van u” - liet Bob en Vlaanderen met een bizarre cocktail aan emoties achter. Wat zal Bob doen: kiezen voor Tamara en zijn pasgeboren kind, of toch trouwen met Christine? Zijn beslissing valt snel in het nieuwe seizoen…

Thuis: vanaf 2 september elke weekdag om 20.10 uur op Eén.

Dagelijkse talkshow

Verrassende nieuwe talkshow met Danira Boukhriss Terkessidis

Vanaf 2 september presenteert Danira Boukhriss Terkessidis een gloednieuwe talkshow op Eén. Wat was het belangrijkste nieuws van de dag en wat houdt de Vlaming bezig? Met rake vragen en een frisse blik op de actualiteit gaat Danira daar samen met haar gasten op in. Of het nu om de politieke actualiteit, een belangrijk sportevent of groot muzikaal nieuws gaat, met boeiende gesprekken en gasten sluit ze de televisieavond op Eén af van maandag tot en met donderdag.

Nieuwe talkshow met Danira Boukhriss Terkessidis: vanaf 2 september van maandag tot en met donderdag rond 22.05 uur op Eén.

Over VRT 1

VRT 1 is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. VRT 1 wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. VRT 1 voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
[email protected]

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT 1
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos