Skip to Content
Zelfde deur, 20 jaar later: Martin Heylen trekt naar Vostaard, Deerlijk, Assebroek, Kuurne en Puivelde

Zelfde deur, 20 jaar later: Martin Heylen trekt naar Vostaard, Deerlijk, Assebroek, Kuurne en Puivelde

In een nieuwe aflevering van Zelfde deur, 20 jaar later trekt Martin Helen naar oude bekenden uit Vostaard, Deerlijk, Assebroek, Kuurne en Puivelde. Zoveel jaren geleden voorspelde een cafébazin uit Deerlijk dat Mathilde "een goed meiske voor Filip zou zijn, hij heeft dat nodig." Wat zou ze nu van onze koningin vinden?

Zelfde deur, 20 jaar later: op maandag 16 november om 20.40 uur op Eén.

Zelfde deur, 20 jaar later is een programma van Woestijnvis voor Eén.

Vostaard

Francine was twintig jaar geleden dol op countrydansen. Haar grote droom was om zich ooit aan een linedance in Texas met lokale cowboys te wagen. Haar man Marcel was een verwoed jager. Nog altijd beheerst hij de kunst om met zijn lokfluitje hitsige herten de kop op hol te brengen.

Deerlijk

Een stoere cafébazin in Deerlijk had zo haar eigen uitgesproken kijk op koningshuizen. Betty vond Mathilde niet zo mooi als Lady Di maar toch een uitstekende keuze voor Filip. Wat zou ze nu van ons koningshuis denken? En zou haar man nog zoveel moppen vertellen? Na een bewogen zoektocht, bijgestaan door een korps van enthousiaste schooljuffrouwen, vindt Martin een spoor naar Ann, de dochter van Betty.

Assebroek

In Assebroek woonde een vrouw die verzot was op kantklossen. Er was net een nieuwe baby geboren, zei ze. Er is sindsdien veel veranderd. Die boorling is nu een jonge vrouw. Annick geeft cursussen kantklossen in Engeland en Amerika. Maar ze heeft zich vooral ontpopt tot een verwoed verzamelaarster en een extreem bezige bij.

Kuurne

Nina was een gedreven verpleegster met twee kleine kindjes. Ze was samen met haar man hun huis aan het verbouwen. In de muur hadden ze een massief kruis van een grafzerk aangetroffen. Nina is nog altijd een bevlogen thuisverpleegkundige. Zelfs thuis stopt het werk niet, want haar oude hond lijdt aan hartfalen en die begint ineens verwoed te blaffen als hij Martin ziet…

Puivelde

Een jong gezin met twee kinderen genoot van hun eenvoudig klein geluk in een dorp, met een tuintje, vast werk, een eigen huis. Maar er was één donkere wolk: de angst om hun zoontje Robin. Die had een hartafwijking en er brandde een kaars voor hem. Hoe zou het met die jongen zijn? Martin wordt weer even hartelijk ontvangen door moeder Marie-Christine en, jawel, ook door zoon Robin.

Zelfde deur, 20 jaar later: op maandag 16 november om 20.40 uur op Eén.

Robin De Veen Communicatieverantwoordelijke VRT 1

 

 

 

Over VRT 1

VRT 1 is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. VRT 1 wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. VRT 1 voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT 1
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos