Zelfde deur, 20 jaar later: Martin Heylen verrast oude bekenden uit Ter Donk, Langdorp, Eeklo, Baal, Landegem en Lichtervelde

Martin Heylen verrast in een nieuwe aflevering van Zelfde deur, 20 jaar later oude bekenden in Ter Donk, Langdorp, Eeklo, Baal, Landegem, Lichtervelde. Wat is er geworden de man die nog nooit een file in het echt had gezien en in Brussel moest gaan werken? En zou de 77-jarige Roger nog altijd als DJ Roy de feestjes onveilig maken?

Zelfde deur, 20 jaar later: op maandag 19 oktober om 20.40 uur op Eén.

Ter Donk

Toen hij zijn vrouw leerde kennen vertelde Carlo - de helft van een eeneiige tweeling - haar dat zijn broer altijd op de eerste plaats zou komen in zijn leven. Hij kocht alles wat zijn broer kocht en deed alles wat zijn broer deed. Twintig jaar later maakt Martin kennis met de volledige tweeling. Ze komen uit dezelfde eicel en dat is eraan te zien. De broers vertellen over hun speciale band en over de vloek die op tweelingbroers rust.

Langdorp

Een stel in Langdorp had een droom waargemaakt: een eigen Oostenrijkse bergwoning in Langdorp met een bos. Martin wil hen opnieuw bij verrassing opzoeken maar aan de voordeur loopt het al helemaal fout.

Eeklo

In Eeklo ving Linda, een onthaalmoeder, 15 kinderen op in een klein rijhuisje. Het waren andere tijden, zoiets zou nu niet meer mogen. Haar man hielp haar, het was er een vrolijke boel. Linda woont er nog altijd, maar haar leven is totaal overhoop gegooid.

Landegem 

In Landegem woonde een man die nog nooit een file van dichtbij had gezien. Hij was net ontslagen en moest voor een nieuwe job in Brussel gaan werken. Martin vraagt zich af wat zo’n ommezwaai doet met een mens. Blijkt dat Luk niet langer een net kostuum en das draagt, maar losjes gekleed een leuke job in de buurt heeft en helemaal opengebloeid is.

Lichtervelde

Roger trad overal op als DJ Roy. Hij dronk al jaren geen druppel alcohol: dat had hij aan zijn moeder beloofd. Nu woont Roger in een appartement met de 20 jaar jongere Martine, en ook met veel vissen en vogels. Roger vertelt nu waarom hij nooit meer gedronken heeft. Hij is ondertussen 77 jaar en bezeten van voetbal, maar hij en Martine zijn bang dat hij eens zal doodvallen van de stress.

Baal

Monique had een groot hart voor Roemeense weeskinderen. Ze stuurde hen ook pakketjes op met spullen van K3, toen nog een beginnend meisjesgroepje. Ondertussen is er een wet in Roemenië die kinderen ervan weerhoudt om naar België te komen. Maar Monique heeft nieuw kindergeluk gevonden in Parijs.

Zelfde deur, 20 jaar later: op maandag 19 oktober om 20.40 uur op Eén.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VRT 1

VRT 1 is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. VRT 1 wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. VRT 1 voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Neem contact op met

Auguste Reyerslaan 52 1043 Brussel